ForsideMercedes-BenzActros skapbil

Mercedes-Benz Actros skapbil

Actros oppfyller de voksende kravene i tung distribusjonstransport bedre enn noensinne. Med økt effektivitet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
  • Om lastebil
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Komfort og arbeid i perfekt harmoni

Komfort er mer enn bare luksus. Vårt svar på økte krav innen tungtransport sørger for behagelige arbeids- og kjøreforhold.

Moderne, ergonomisk, praktisk, motiverende og ikke minst effektivitetsøkende. Enten du er sjåfør eller bedriftseier – vi er helt sikre i vår sak: Arbeidsplassen i Actros vil fascinere deg. Den tilbyr føreren best mulige arbeids- og kjøreforhold. Og takket være den intelligente nettverkskoblingen med sentral og logistikkprosesser bidrar den til enda bedre yteevne.

Grunnleggende sparsommelig

Actros står for pålitelig, drivstoffbesparende kjøretøyteknikk, lavere kostnader og høyere avkastning. Eller kort sagt: økt effektivitet. Et lavt drivstofforbruk bidrar i avgjørende grad til god driftsøkonomi. En egenskap som Actros har demonstrert i den daglige bruken.

Når Actros kommer på banen, snakker vi om en lastebil som sparer inntil 5 %. For eksempel gjennom en ytterligere optimalisering av drivlinjen, bruken av MirrorCam2

og den videreutviklede Predictive Powertrain Control, som kan bidra til lavere forbruk på landeveier og hovedveier.

Førerhusvarianter

Med seks varianter har Actros et førerhus som forenkler og effektiviserer arbeidet i distribusjonstransport fra 18 tonn. Ønsker du full påbygglengde, er S-førerhuset ClassicSpace et naturlig førstevalg. M-førerhuset ClassicSpace egner seg til for eksempel dagkjøring, mens M-førerhuset CompactSpace for påbygg over førerhuset. God oversikt og høy nyttelast er fordeler som er felles for alle førerhusvariantene.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks