Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Arocs inntil 250 tonn

Med Arocs inntil 250 tonn tilbyr Mercedes-Benz mer enn bare et kjøretøy for tungtransport. Arocs inntil 250 tonn er en komplett løsning, skapt for å takle selv de mest krevende transportoppgavene.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Arocs inntill 250 tonn
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Solid spesiallastebil

Arocs inntil 250 tonn er bygget med kraftig motor og ekstra robust chassis-, fjærings- og rammekonstruksjon. Dette sørger for at lastebilens enorme effekt blir optimalt overført til veien, selv under maksimal belastning. Hjertet i denne kraftpakken er lastebilens Euro VI-motorer, komplettert med sjalteautomatikken PowerShift Advanced. Dette gir en drivlinje som er skapt for å håndtere de store påkjenningene man kan møte i tungtransport.

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Arocs tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter, fra forskjellige hyttealternativer til ulike akselkonfigurasjoner. Det brede utvalget av utstyr og modeller sørger for at du får et kjøretøy perfekt tilpasset dine spesifikke behov. Enten du trenger robuste, stålfjærede bakaksler med bæreevne på opptil 16 tonn, eller en luftfjæret bakaksel for bedre kjørekomfort, har Arocs det du trenger.

Avansert teknologi for økt sikkerhet

Arocs inntil 250 tonn er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner, som aktiv bremseassistent og adaptiv fartsholder. Dette reduserer risikoen for ulykker og uforutsett driftsstopp. Dessuten har lastebilen trykklufttank med høy kapasitet for hyppig nedbremsing av tungtransportvogntoget, og du kan velge mellom LED- og halogen-frontlykter for optimal belysning.

Oppstilt OM 471 motor

Mer enn bare motorstyrke

Arocs handler ikke kun om rå kraft. Lastebilen tilbyr også trekkvillige 6-sylindrede rekkemotorer som dekker alle behov innen tungtransport. Hekkjølesystemet sikrer deg langvarig bruk av motor og retarder, mens den slitasjefrie turbo-retarder-clutchen er spesielt utformet for å håndtere ekstreme belastninger ved igangkjøring og manøvreringsrangering. Arocs bruker den kraftige OM 471 motoren, som sikrer en kraftig og pålitelig kjøreopplevelse.

Det lille ekstra

For de som søker den ultimate tunglastebilen, finnes det en rekke tilleggsfunksjoner som gjør arbeidet enklere. Oppgrader kjøreopplevelsen med sidekledning med kjøleluftinntak for optimal tilførsel av kjøleluft, en forskyvningssleide for individuelt justerbar total vogntoglengde, eller et forsterket, høydejusterbart tilhengerfeste foran for tungtransport.

Interessert i å vite mer om Arocs intill 250 tonn?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Arocs intill 250 tonn.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Finner du ikke det du leter etter?