Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Arocs inntil 250 tonn

Med Arocs inntil 250 tonn tilbyr Mercedes-Benz mer enn bare et kjøretøy for tungtransport; det gir en komplett løsning utviklet for å takle de mest krevende transportoppgavene.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Arocs inntill 250 tonn
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Solid spesiallastebil

Arocs inntil 250 tonn er bygget med en kraftig motor og en ekstra robust chassis-, fjærings- og rammekonstruksjon. Dette sørger for at den enorme effekten blir optimalt overført til veien, selv under maksimal belastning. Hjertet i denne kraftpakken er dens Euro VI-motorer, komplettert med sjalteautomatikken PowerShift Advanced. Dette gir en drivlinje som er skapt for å håndtere de store påkjenningene tungtransport ofte medfører.

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Arocs tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter, fra forskjellige hyttealternativer til ulike akselkonfigurasjoner. Det brede utvalget av utstyr og modeller sikrer at du får et kjøretøy perfekt tilpasset dine spesifikke behov. Enten det er robuste bakaksler med en bæreevne på opptil 16 tonn ved stålfjæring, eller en luftfjæret bakaksel for bedre kjørekomfort, har Arocs det du trenger.

Avansert teknologi for økt sikkerhet

Arocs inntil 250 tonn er også utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som aktiv bremseassistent og adaptiv fartsholder, som reduserer risikoen for ulykker. Dessuten har den trykklufttank med høy kapasitet for hyppig nedbremsing av tungtransportvogntoget, og tilbyr valget mellom LED- eller halogen-frontlykter for optimal belysning.

Mer enn bare motorstyrke

Men Arocs handler ikke bare om rå kraft. Lastebilen tilbyr også trekkvillige 6-sylindrede rekkemotorer som dekker alle behov innen tungtransport. Med sitt hekkjølesystem sikres langvarig bruk av motor og retarder, mens den slitasjefrie turbo-retarder-clutchen er spesielt utformet for å håndtere ekstreme belastninger ved igangkjøring og lavhastighets manøvreringsrangering.

Oppstilt OM 471 motor

Arocs bruker den kraftige OM 471 motoren

Det lille ekstra

For de som søker den ultimate tunge lastebilen, er det også flere tilleggsfunksjoner som kan gjøre arbeidet enklere. Dette inkluderer sidekledning med kjøleluftinntak for optimal tilførsel av kjøleluft, en forskyvningssleide for individuelt justerbar total vogntoglengde, og et forsterket, høydejusterbart tilhengerfeste foran for tungtransport.

Interessert i å vite mer om Arocs intill 250 tonn?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Arocs intill 250 tonn.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til