Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Atego anlegg

I enhver sektor av anleggsbransjen, leverer Mercedes-Benz Atego topp ytelse og effektivitet.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Atego anleggsbil
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mercedes-Benz Atego løser dine anleggsutfordringer

Uansett hvilken sektor av anleggsbransjen du opererer i, og uansett hvilke kjøretøykonfigurasjoner du bruker, er Atego en allsidig lastebil som kan tilpasses dine behov.

Mercedes-Benz Atego er designet med en vektprofil på mellom 7,5 og 16 tonn. Dette gjør den egnet for en rekke anleggsoppgaver, fra lettere byggeprosjekter til mer krevende transportoppgaver.

Atego er ikke bare en lastebil; det er en allsidig plattform som hjelper deg å løse transportutfordringer innenfor flere ulike sektorer i anleggsbransjen.

Designet for komfort og funksjonalitet

Førerhusene i Atego-serien, inkludert S-førerhuset og S-førerhuset med 180 mm forskjøvet bakvegg, kombinerer kompakte ytre mål med romslig innvendig plass. Førerhusenes design maksimerer både komfort og funksjonalitet, samtidig som de byr på en rekke oppbevaringsmuligheter og ergonomiske løsninger.

Mercedes-Benz Atego på vei

Fokus på effektivitet og kjøreopplevelse

Atego tar effektivitet på alvor med sine kraftige Euro VI-motorer. Disse motorene leverer både høy ytelse og lavt drivstofforbruk, noe som gjør Atego til et godt valg også økonomisk. Du kan velge mellom 4- til 6-sylindrede rekkemotorer, noe som gir fleksibilitet som kan matche spesifikke behov.

Atego har en rekke integrerte systemer som forbedrer kjøreopplevelsen, inkludert stabilitetskontroll, bakakselføring og avansert fjæring. Disse funksjonene sørger for en balansert og trygg kjøreopplevelse.

Bygget for sikkerhet og pålitelighet

Innovative førerassistansesystemer som Active Brake Assist 51 er standard for å sørge for trygge kjøreopplevelser. Disse funksjonene reduserer risikoen for ulykker, øker effektiviteten og avlaster føreren, slik at du kommer trygt frem hver eneste tur.

Med over 125 års erfaring i kjøretøyproduksjon har Mercedes-Benz fokusert på pålitelige komponenter i Atego-serien. Robuste materialer og konstruksjonsmetoder sikrer at Atego tåler kravene som stilles i anleggsbransjen.

Mercedes-Benz Atego plasserer karusell på lekeplass

Mercedes-Benz Atego

Atego er mer enn bare en lastebil – dette er et verktøy som hjelper deg å mestre daglige transportoppgaver trygt og effektivt. Med skreddersydde løsninger og lange serviceintervaller gir Atego deg alt du trenger for maksimal effektivitet og minimale kostnader.

Interessert i å vite mer om Atego anleggslastebil?

Ta kontakt med oss i Bertel O. Steen Lastebil og buss for mer informasjon, prøvekjøring eller tilbud på Mercedes-Benz Atego anleggslastebil.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til