ForsideUnimogU 219 - U 535

Unimog U 219 - U 535

Unimog – utviklet som en allsidig kraftpakke med ett mål: å være så effektiv som mulig.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
  • Om lastebil
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Gjør hverdagen til et høydepunkt

Unimog er skapt for store oppgaver. Den er derfor en gjennomtenkt og produktiv arbeidsplass for føreren og opptil to passasjerer. Det rommelige førerhuset og det gjennomgående flate kabingulvet gir god takhøyde og rikelig med benplass. Det intuitive betjeningskonseptet er en stor lettelse i hverdagen. Elementene er plassert slik at de er lett tilgjengelige.

Overbevisende allsidig

I generasjoner har Unimog vist gang på gang hva den er god for når det gjelder allsidighet. Grunnen er som følger: Redskapsbæreren er et unikt kjøretøykonsept som ble utviklet spesielt for bruk med utstyr. Sammen med kvalifiserte utstyrspartnere oppstår individuelle systemløsninger som øker produktivitet og utnyttelsesgrad i de mest forskjellige bruksområder. Også ved utstyrsdrift og -styring når redskapsbæreren toppytelse. Og den avtakbare multifunksjonsjoysticken gjør betjeningen enda enklere og sikrere.

Uunnværlig i terrenget

Dette er det bare Unimog som klarer: Dekktrykket kan stilles inn via tastetrykk på displayet, helt etter behovet i situasjonen. Føreren kan velge mellom de tre allerede konfigurerte modiene "Vei", "Sand" og "Dårlige veiforhold", og "Manuell". Dekktrykket tilpasses deretter automatisk. Slik kan Unimog kjøre på løst underlag som sand eller slam med lavt dekktrykk og større kontaktflate. Det gir bedre traksjon og mindre glipp. Eller rett og slett sparsommelig og sikker på veien med høyt dekktrykk og liten kontaktflate.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks