ForsideUnimogU 4023/U 5023

Unimog U 4023/U 5023

Ekstremt terreng, ekstremt vær og ekstreme oppgaver - dagligdags for Offroad Unimog.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
  • Om lastebil
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Mer enn bare et kjøretøy

Unimog er kjøretøy og verktøy i ett. Takket være bilens kompromissløse terrengegenskaper transporterer den utstyr, material og mannskap langt utenfor allfarvei og til bruksstedet.

Når den har kommet vel frem, leverer den førsteklasses arbeid. Forutsetningene for dette legges av utstyrs- og påbyggsområdene som er tilgjengelige allerede fra fabrikk samt grensesnitt og drivenheter for fastmontert eller skiftende utstyr. Terrenggående Unimog har to forskjellige girkassekraftuttak og ett motorkraftuttak. Om ønskelig kan det også leveres kjøretøyhydraulikk for universell bruk av utstyr og konstantforbrukere. Standardiserte stikkontakter brukes til den elektriske strømforsyningen. Påbyggsområdet er meget fleksibelt: Mulighetene strekker seg fra plan og skappåbygg til løsninger for spesielle behov. Alt dette gir til sammen et sterkt og meget mobilt verksted som tar seg av arbeidsoppgavene både trygt og pålitelig.

Kjenner nesten ingen grenser

Terrenggående Unimog forener over 70 års utviklingserfaring: Portalaksler, drift på alle hjul, dekktrykkontrollsystem og differensialsperrer på begge aksler og en kjøretøyramme med ekstreme vridningsevner gjør at U 4023 og U 5023 også tar seg godt frem i krevende terreng. For eksempel ved TireControl plus: Føreren kan velge mellom de forinnstilte modiene "Vei", "Sand" og "Dårlige veiforhold", noe som gir riktig dekktrykk automatisk, med et tastetrykk.

En ettertraktet arbeidsplass

Stige inn, føle seg vel, starte opp: Førerhuset forener alle resultatene fra mange tiår med førerhusbygging. Det har en komfortabel sitteposisjon i det vibrasjonssvake området bak forakselen – en verdifull støtte nettopp ved kjøring i terrenget. Samtlige innstillinger vises oversiktlig i det store kombiinstrumentet. Det bidrar betydelig til sikkerhet og gir god brukervennlighet. Slik går arbeid og komfort hånd i hånd i Unimog. For jo raskere og mer intuitivt føreren blir i stand til å betjene de forskjellige kjøre- og arbeidsfunksjonene, desto sikrere og mer pålitelig er bruken i terrenget.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks