Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros containerbil

Actros leder an på innovativ sikkerhet, og leveres med påbygg fra anerkjente samarbeidspartnere.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Foto av Mercedes-Benz Actros containerbil
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Høy sikkerhet som standard

For å beskytte føreren, kjøretøyet og andre trafikanter har Actros en rekke sikkerhetskomponenter som standardutstyr. Digitale assistenter reduserer ikke førerens ansvar, men kan gi effektiv støtte i kritiske situasjoner.

Eksempel Active Brake Assist 5: Kjøretøyet kan i visse situasjoner gjennomføre en fullbremsing for stasjonære objekter og objekter som beveger seg I tillegg kommer kjørefeltassistent, stabilitetsreguleringsassistent, oppmerksomhetsassistent og andre digitale hjelpere som MirrorCam.

Synonym for effektivitet: OM 471

Hatten av for denne ytelsen – 3. generasjons motoren OM 471 forener følelse og ytelse i stor stil. Enten det gjelder redusert forbruk eller økt kjørelengde: Den innovative drivlinjen gjør det mulig.  Med motoren OM 471 har seriene Actros og Arocs nå en betydelig bedre drivlinje, mens forbruket synker med inntil 4 %.

Mercedes-Benz motor

Lave totalkostnader

Med våre lastebiler får du tilgang til kjøretøy med svært lave totalkostnader. Attraktive servicetilbud fra Mercedes-Benz og den høye forventede restverdien bidrar også til lønnsomheten i langtransport og tung distribusjonstransport.

For at servicekostnadene skal kunne holdes lave og planlegges måned for måned, tilbyr Mercedes-Benz om ønskelig forskjellige serviceavtaler som gir deg reparasjons- og vedlikeholdstjenester for dine kjøretøy over hele Europa, og det til svært attraktive vilkår. Her er de enkelte serviceproduktene inndelt slik at behovene til enhver bilpark kan dekkes optimalt.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med

Finner du ikke det du leter etter?