Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros skapbil (18-21)

Actros er behagelig, praktisk og lønnsom, og leveres med totalløsninger i flere skapstørrelser.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Startklar Mercedes-Benz Actros skapbil
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Komfort og arbeid i perfekt harmoni

Komfort er mer enn bare luksus. Vårt svar på økte krav innen tungtransport sørger for behagelige arbeids- og kjøreforhold.

Moderne, ergonomisk, praktisk, motiverende og ikke minst effektivitetsøkende. Enten du er sjåfør eller bedriftseier, er vi overbeviste om at Actros vil overgå dine forventninger. Den gir føreren optimale forhold både for arbeid og kjøring, samtidig som den intelligente nettverksintegrasjonen med sentral og logistikkprosesser ytterligere forsterker ytelseseffektiviteten.

Grunnleggende sparsommelig

Actros står for pålitelig, drivstoffbesparende kjøretøyteknikk, lavere kostnader og høyere avkastning. Eller kort sagt: økt effektivitet. Et lavt drivstofforbruk bidrar i avgjørende grad til god driftsøkonomi. En egenskap som Actros demonstrerer i den daglige bruken.

Når Actros kommer på banen, snakker vi om en lastebil som sparer inntil 5% drivstoff. Dette gjøres for eksempel gjennom en ytterligere optimalisering av drivlinjen, bruken av MirrorCam2 og den videreutviklede Predictive Powertrain Control, som kan bidra til lavere forbruk på landeveier og hovedveier. Alt dette er inkludert i Startklar, som er spesialtilpasset norske transport- og anleggsfirmaer.

Innsiden av en Mercedes-Benz Actros skapbil

Førerhusvarianter

Med seks varianter har Actros et førerhus som forenkler og effektiviserer arbeidet i distribusjonstransport fra 18 tonn. Ønsker du full påbygglengde, er S-førerhuset ClassicSpace et naturlig førstevalg. M-førerhuset ClassicSpace egner seg til for eksempel dagkjøring, mens M-førerhuset CompactSpace for påbygg over førerhuset. God oversikt og høy nyttelast er fordeler som er felles for alle førerhusvariantene.

Ta en kikk på våre leveringsklare lastebiler her, og gjør deg klar til start med Actros.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med