Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Actros trekkvogn

Actros er en effektiv og komfortabel arbeidsplass, proppet med innovative løsninger.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Mercedes-Benz Actros trekkvogn
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Active Brake Assist 5

Sikkerheten står i høysetet ved vår nye lastebil. Derfor er nye Active Brake Assist 51,2 omfattet i standardutstyret og støtter føreren2 ved å kunne bremse helt ned foran stasjonære og bevegelige objekter i visse situasjoner. I visse situasjoner er det også mulig å bremse helt eller delvis foran fotgjengere som beveger seg inntil en kjørehastighet på 50 km/t. Dette kan redusere og forhindre ulykker.

Lønnsom langtransport.

En lastebil for svært god driftsøkonomi. Actros L står i langtransport for pålitelig, drivstoffbesparende kjøretøyteknikk, lave kostnader og høy avkastning. Kort sagt: økt effektivitet. Et lavt drivstofforbruk bidrar i avgjørende grad til god driftsøkonomi for lastebilen. En egenskap som Actros har demonstrert i den daglige bruken.

Jo lavere forbruk, desto lavere totalkostnader for lastebilen, især i langtransport. På Actros L har vi derfor gjort alt for å redusere lastebilens forbruk ytterligere som standard.

Innsiden av en Mercedes-Benz Actros trekkvogn

Lastebilkomfort på langtransportkjøring.

Komfort gjør sjåføren mer produktiv og motvirker utmattelse. Begge deler er spesielt viktig i langtransporten. Derfor er nye Actros laget med ekstra fokus på bevegelses rom og atmosfære, uten å kompromittere den praktiske arbeids hverdagen til sjåførene.

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med