Hoppe over navigering

Mercedes-Benz Atego skapbil

Du kan stole på at en Atego vil få deg trygt og komfortabelt gjennom arbeidshverdagen din.

Kontakt forhandler for pris og leveringstid
Foto av Mercedes-Benz Atego skapbil
  • Om lastebiler
  • Avtal prøvekjøring
  • Få tilbud
  • Finn forhandler

Oversikt over alsidigheten

Atego er en meget allsidig lastebil som forenkler oppgavene innen distribusjonstransport takket være mye brukstilpasset utstyr. Alt i alt: Med Atego er du svært godt forberedt på de daglige oppgavene innen distribusjonstransport. Både i dag og i fremtiden.

Atego leveres med ulike cockpitvarianter, som alle er svært funksjonelle. Alle de tre utmerker seg med ergonomisk plassering av alle betjeningselementene samt praktiske oppbevaringsrom. I tillegg tilbys Atego med effektive 4- og 6-sylindrede motorer som yter mye og bruker lite.

Skapt for effektivitet på alle plan

Atego fører sammen det som hører sammen. RoadEfficiency kombinerer lave totalkostnader med høy sikkerhet og god utnyttelse av bilen. For enda mer transporteffektivitet. Med Atego har du kjøretøy som utnytter drivstoffet meget effektivt. Og jo lavere drivstofforbruk, desto lavere er de samlede kostnadene.

Gjennom den intelligente nettverkskoblingen av kjøretøy, Mercedes-Benz service og transportbedriften din kan utnyttelsen og belastningen av kjøretøyene samt effektiviteten i logistikkprosessene styrkes merkbart, noe som gjør seg gjeldende i regnskapet ditt.

Øker forspranget ditt

Når vi bygger lastebilene våre, tar vi alltid utgangspunkt i de strengeste kvalitetsstandardene som finnes: kravene fra det praktiske liv. Eller kort sagt dine krav.

For oss betyr det: Å kunne stille lastebiler til rådighet som fungerer problemfritt også under ekstreme forhold og i krevende terreng. Med andre ord: "Trucks you can trust".

Vi hjelper deg med å mestre de daglige transportoppgavene effektivt, og vil også i fremtiden gjøre alt for at du skal kunne kjøre mest mulig pålitelig. Med all erfaring fra mer enn 120 år med kjøretøybygging. I form av lastebiler med komponenter og utstyr som har stått sin prøve tusenvis av ganger og som takler de topografiske og klimatiske forholdene på bruksstedet. 

Konfigurer din egen lastebil

Hvis du vil lese mer om teknisk informasjon samt konfigurere din egen lastebil kan du det på Mercedes-Benz sine sider. Konfigurer din bil her.

Gå til Mercedes-Benz Trucks
Serviceavtaler lastebiler

Oversiktlige kostnader uten overraskelser – våre serviceavtaler gjør langsiktig planlegging enklere og det til

Mann som hilser til lastebilsjåfør
Veihjelp S24H

Uhell eller ulykke? Mercedes-Benz Service hjelper deg profesjonelt videre. Mercedes-Benz Service24h til og med